Är ni igång med pedagogrekryteringen inför höstterminen?

De flesta av våra kunder som driver skolor och har lärare är redan igång med pedagogrekryteringen inför hösten. Hur ser det ut för er?  Behöver ni rekrytera inför höstterminen? I så fall är vårt förslag sociala medier, det mest kostnadseffektiva sättet!

Vi på JBas producerar hundratals kampanjer för rekrytering av pedagoger över hela Sverige varje år. Vi har erfarenheten, målgrupperna och strategin för er som vill annonsera mot pedagoger på både Linkedin och Facebook.  Med oss på JBas annonserar ni med stöd av ett professionellt team som under 2016 producerade ca 3000 kampanjer på Facebook för över 700 olika kunder.

Vår affärsmodell är enkel – vi tar ett fast pris per kampanj och ni får våra/era klickpriser netto
-Annonsplanering
-Val av annonsformat
-Budgetförslag med pristak
-Annonsproduktion (bildbank)
-Målgruppsoptimering
-Er kampanj får löpande optimering och bevakning för bästa resultat
-Ni kör kampanjen via JBas konto för bästa säkerhet, leverans och pris
-Statistik efter avslutad kampanj med full insyn i vår leverans

Dessutom har vi en tjänst för landningssida/målsida som ni kan använda er av.  Klicka på någon av annonsbilderna nedan så ser ni vad det kan innebära för er när det gäller presentation och möjlighet till översikt för dem som klickat på era annonser. Har ni inte annonserat tidigare så är det dags nu, det är i de sociala kanalerna ni når både de aktiva som passiva jobbsökarna.

Begär en offert idag! Allt börjar med ett samtal! Kontakta oss på 010-1770120 eller e-posta till info@jbas.se så förklarar vi hur det går till.

Klicka på annonsbilderna de länkar till annonser och landningssidor

 

Kommentarer inaktiverade.