Att annonsera efter semestervikarier på Facebook och Instagram är en självklarhet! Men vilket är viktigast – annonsen eller er informationssida om jobben?

Sommarjobbsannonserna är bland de mest populära och effektivaste rekryteringskampanjer JBas producerar. Har ni inte kommit igång med detta redan, så kontakta JBas! Vi hjälper er direkt. Vi producerar tusentals rekryteringskampanjer och sommarjobbskampanjer varje år på Facebook, Instagram och Linkedin. Vi vet vilket annonsmaterial och annonsformat som fungerar och hur ni ska disponera era pengar för att få maximal effekt. Förra året hade vi ca 10 annonsbokningar så sent som månadsskiftet maj/juni där vakanserna fortfarande inte var tillsatta. Kontakta oss så är annonsen ute senast imorgon!

  • Vi behöver bilder, gärna flera eller filmer som vi kan använda för annonsen. Har ni inte, så har vi (kostnadsfritt)
  • 98 % av annonsklicken = länkningarna läses på mobil eller padda. Är det för krångligt, så klickas er annons bort. (Använd vår tjänst T-page för landningssidor, se exempel på annonslänkarna nedan)
  • Ni får våra priser netto och annonserar med pristak på Facebook, Instagram, Linkedin samt betalar ett fast arvode till oss för vårt jobb.
  • Har ert företag ingen sida  på Facebook eller Linkedin, så har vi sidor som ni kan använda.
  • Efter avslutad kampanj får ni en utförlig statistik över klick, sociala aktiviteter och pengar.

Här är några länkar till sommarjobbsannonser
Töreboda Tibro Hjo Hässleholm Svenljunga Båstad Vimmerby Eksjö

Ett exempel på en bra landningssida
Höglandets IT

Kommentarer inaktiverade.