Om & kontakt

JBas AB
Kvarngränd 3
43245 VARBERG

Besöksadresser
Kungsgatan 3 Varberg.

Kontakt
Jonas Bengtsson VD
0708-290137 E:post info@jbas.se

VÅR SIDA JBAS.SE
Affärer startar alltid med en idé och samarbeten oftast med ett möte! Efter haft otaliga varianter av hemsidor med produktinformation o s v försöker vi använda vår sida enbart som en kontaktyta. Ring oss! En bra relation startar oftast med ett samtal.

Mediebyrån
JBas AB  är en fullskalig digital mediebyrå som t ex under 2019 producerade ca 1500 kampanjer på  Facebook, Instagram, Linkedin, Google. I den här verksamheten finns också en annonsstudio. Vi har allt ni behöver för en lyckad kampanj. Vi jobbar allt med fast pris modellen.

Säljkonsultverksamheten
Vi har över 30 års erfarenhet av försäljning åt flera av Sveriges starkaste varumärken. Vi har lång erfarenhet av både medieförsäljning och tjänsteförsäljning.

OM
JBas AB startade för ca 20 år sedan sin verksamhet under namnet Thunder road AB. Vi arbetar som ett renodlat sälj- och kommunikationsföretag inom segmenten sälj, annonsering och marknadsföring har/haft uppdrag åt flera av de största mediekoncerner. I de här sammanhangen har vi varit synonyma med det varumärke vi företrätt, egna som andras. Företagets VD och ägare Jonas Bengtsson har en 30 år lång karriär bakom sig inom sälj- och mediebranschen.

Ni kan som kund kommit i kontakt med oss via t ex TV4, Lunarstorm, Bilddagboken, Hittaskola.se, Aditro, Offentliga jobb, HR-Supporten, Linkedin, Twitter, Youtube, Instagram  eller Facebook m fl.

Vi har under de senaste 20 åren hjälpt 1 000-tals företag, kommuner, organisationer och föreningar att komma ut och i gång med nätet som annonsplattform.

KARRIÄR
Vill du jobba hos oss? Vi söker alltid duktiga självgående säljare/projektledare. Har du egna nätverk eller egna ideér där du vill komma i kontakt med  någon som har spetskompetens inom sociala medier och sälj är det bara att slå en signal till Jonas. Vårt företag är helt digitaliserat vilket innebär att du kan utgå eller arbeta där du befinner dig.

Organisationsnummer 556641-8892

Kommentarer inaktiverade.