Om & kontakt

JBas AB
Kvarngränd 3
43245 VARBERG

Besöksadress: Kungsgatan 3
Hemsida: Du är där!

Kontakt: Jonas Bengtsson VD
0708-290137
E:post info@jbas.se

Telefon
Växel: 010-1770120

Organisationsnummer 556641-8892

VÅR SIDA JBAS.SE
Affärer startar alltid med en idé och samarbeten oftast med ett möte! Efter haft otaliga varianter av hemsidor med produktinformation o s v försöker vi använda vår sida som en nyhetssida där vi presenterar konkreta projekt eller resultat från lyckade kampanjer som kanske kan inspirera er till egna kampanjer.

OM
JBas AB är en av de digitala mediebyråer som bokar flest kampanjer på Facebook och omsätter mest pengar åt Facebook i Sverige idag. Varje månad producerar vi hundratals kampanjer och tillhör marknadsledarna inom sociala medier.

JBas AB startade för ca 15 år sedan sin verksamhet under namnet Thunder road AB. Vi arbetar som ett renodlat sälj- och kommunikationsföretag inom segmenten sälj, annonsering och marknadsföring har/haft uppdrag åt flera av de största mediekoncerner. I de här sammanhangen har vi varit synonyma med det varumärke vi företrätt, egna som andras. Företagets VD och ägare Jonas Bengtsson har en 30 år lång karriär bakom sig inom sälj- och mediebranschen.

Ni kan som kund kommit i kontakt med oss via t ex TV4, Lunarstorm, Bilddagboken, Hittaskola, Offentliga jobb, HR-Supporten, Linkedin, Twitter, Youtube, Instagram  eller Facebook m fl.

Vi har under de senaste 10 åren hjälpt 1 000-tals företag, kommuner, organisationer och föreningar att komma ut och i gång med nätet som kommunikationskanal. Under dessa år har vi producerat över 10 000 kampanjer på internets olika plattformar.

KARRIÄR
Vill du jobba hos oss? Vi söker alltid duktiga självgående säljare/projektledare och web-designers. Har du egna nätverk eller egna ideér där du vill komma i kontakt med  någon som har spetskompetens inom sociala medier och sälj är det bara att slå en signal till Jonas. Vårt företag är helt digitaliserat vilket innebär att du kan utgå eller arbeta där du befinner dig.

 

 

Kommentarer inaktiverade.