Självklart skall du testa att annonsera i Växjös största media!

Testa en kampanj: 999 kr  i administration + Facebooks trafikavgifter. Ring 010-177 01 20 idag!

Jbas AB  har  arbetat med Facebook kommersiellt sedan 2008 och är idag en av Facebooks största partners i Sverige. Vi producerade ca 3000 kampanjer under 2016. JBas har fram till 2017 haft inriktning mot offentlig sektor men from maj 2017 kan alla som vill anlita oss. Vi sitter på stora mängder målgruppsdata och statistik från kampanjer genomförda i Växjöregionen men också från tusentals kampanjer över hela Sverige.

Låt JBas hjälpa er med er nästa kampanj
Vi vet vilket annonsformat ni skall använda, hur er kampanj skall planeras, vi har erfarenheten av att kvalitetssäkra och maximera effekten för digitala kampanjer. Framför allt har vi en tydlig och enkel affärsmodell, se nedan!

Vi har resurser att göra dig till en digital vinnare!
Vi har en fullskalig byrå för annonsproduktion, Sveriges vassaste optimeringar för sociala medier. Dessutom har vi en tjänst som innebär att vi kan skapa en tillfällig landningssida på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt. Vi är en totalleverantör inom social medieannonsering och kräver inga avtal med er utan vi har resurser att hjälpa er löpande och efter era behov

Välj vilken affärsmodell som passar er verksamhet bäst?
Tillsammans med er utvecklar vi flexibla arbetsmetoder som kvalitetssäkrar och utvecklar er digitala kommunikation. Oavsett om ni vill producera hela kampanjen själva, låta oss producera den eller om ni bara vill ha hjälp med optimeringen så har vi en affärsmodell som fungerar.

Ni har full insyn i er bokning och ni får våra klickpriser netto, läs mer här om prisrapporten här

Kommentarer inaktiverade.