Visa att era utbildningar leder till jobb på Linkedin, så här enkelt är det!

Konvertera er Linkedinsida till beskrivningen skolsida, så får ni en perfekt yta där ni med hjälp av Linkedins karriärsstatistik/alumni enkelt kan visa att era utbildningar leder till jobb! Har er skola ingen Linkedinsida eller om ni vill testa att använda Linkedin som en elevrekryteringskanal via målgruppsoptimerad annonsering, är ni välkomna att kontakta oss.

Instruktionerna:
Någon med skolans mailadress måste göra en ”request”, så därför måste ni fixa detta själva. Till höger på er startsida när ni är inloggade på Linkedin hittar ni ”Administrationscenter”. Klicka där och klicka sen på ”hjälpcenter” så kommer ni till en sökruta, där ni kan söka efter hjälp.
Skriv in vad som helst, t ex ”väder”. Det viktiga är att det inte ska vara sökbart, för då kommer ni till en ny sida.  Klicka sedan på ”kontakta oss” i det svarta fältet nederst på sidan. Tryck där, så kommer det upp en ruta där ni kan skriva ert ärende. 

Det viktiga är att mailadressen som visas är skolan domännamn, typ Tucsweden.se eller liknande. Om ni inte har en sådan adress så förklara varför och be att de kontaktar er. I rutan skriver ni helt enkelt i att ni vill förvandla skolans företagssida till en skolsida.
Inom ca 48 h är det sedan klart. De kommer kontakta er via mail eller telefon så var noga med att ge dem alla kontaktuppgifter. Strular det så ring mig eller maila oss.

Klicka och se exempel här

 Frans Schartaus Handelsinstitut 1865

Handelshögskolan i Stockholm

 

Kommentarer inaktiverade.