Har JBas Sveriges bästa klickpriser? Som kund hos får du dem netto!

Nu redovisar vi för första gången öppet våra klickkostnader på ett av våra JBas konton. På JBas konto 3 har vi under 12 månader på uppdrag av våra kunder köpt trafik av Facebook för  totalt 4 094 090 kr. För den här summan har personer som sett våra kunders kampanjer klickat på deras annonser 1 257 735 ggr.  Det ger ett snittpris per klick på 3.26 kr. Våra annonser har visat 146 767 513 ggr och det ger ett snittpris per visning på 2.7 öreEnligt Facebooks statistik har våra kunders annonser exponerats för 5 001 064 unika personer.

Den här statistiken är baserad på 1 292 kampanjer –  lokalt och regionalt målgruppsoptimerade annonser.
Vid 6 224 tillfällen har någon valt att kommentera på eller tipsa vänner om annonserna och vid 11 351 tillfällen har personer som sett annonserna tyckt att innehållet varit så intressant så att delat den i i sina nätverk. Våra kunders facebooksidor har sammanlagt fått 6 750 nya följare. Slår vi detta mot antal kampanjer så ser genomsnittet ut så här:  4.8 kommentarer, 8.8 delningar och 5.2 nya följare.

Jbas kan aldrig garantera priser på Facebook eftersom prissättningen enklast kan likna en onlineauktion
Men vi kan påverka priset till viss del med vår spetskompetens inom optimering, kampanjhantering och formatval. Vår volym ger oss och våra kunder fördelar avseende support, verktygsstöd, förturer och självklart bra klickpriser. Dessutom har vi TID eftersom det är detta vi jobbar med.

Vill du bli också bli en digital vinnare? Kontakta oss om du bara vill testa en, flera kampanjer eller bli en långsiktig kund? Besök den här sidan för mer information om våra affärsmodeller.

Kommentarer inaktiverade.